…let me take you down, ‘cause I ‘m going soon Strawberry fields.
Σήμερα μάλλον είμαι σε κάπως ‘ψυχεδελική’ διάθεση, εξ’ού και το συγκεκριμένο τραγούδι τριγυρίζει στο μυαλό μου από το πρωί! Αγαπάω Beatles τρελά, από μικρή και για πάντα, αλλά αλήθεια πως μου ήρθε σήμερα??? Κάτι θα κρατήσω από το τραγούδι και σίγουρα δεν είναι το ταξίδι στο hometown, Liverpool, του John…λέω να κρατήσω τις φράουλες και να αλλάξω διάθεση, να επιστρέψω στα ‘00s,αρχές καλοκαιριού, Ελλάδα… ευλογημένος τόπος, Οι φράουλες μοσχοβολάνε ακόμα στις λαϊκές αγορές και σίγουρα θα απογειώσουν το ελαφρύ αυτό γλυκό!!!
Το ξέρω κατά βάθος είμαι λίγο ροζ, απλά δεν το καταλαβαίνει κανείς σε πρώτη ανάγνωση!! Oh, enjoy
Παγωμένο γιαούρτι με κόκκινα φρούτα
Θέλει καμιά ωρίτσα και κάτι για να το φτιάξετε
για 6 άτομα
Θα χρειαστείτε :
190 γρ. φράουλες
100 γρ. μαύρη ζάχαρη
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
350 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1/2 βανίλια
Για να φτιάξετε το γιαούρτι
Πλένετε καλά τις φράουλες και κρατάτε στην άκρη 30 γραμμάρια. τις κόβετε σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα πολυμίξερ πολτοποιείτε τις φράουλες.
Περάστε τις πολτοποιημένες φράουλες από ένα κόσκινο και τοποθετήστε σε ένα μεσαίο μπολ.
Ρίχνετε στο μπολ τη μαύρη ζάχαρη, το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομογενές μείγμα.
Χτυπάτε στο μίξερ τα 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος, σε σαντιγί και ανακατεύετε με το μείγμα γιαουρτιού.
Σερβίρετε το μείγμα με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής μέσα σε χαμηλά ποτήρια.
Τα τοποθετείτε στην κατάψυξή σας για 30- 40 λεπτά και στην συνέχεια τα σερβίρετε προσθέτοντας τα τις υπόλοιπες φράουλες πάνω στο γλυκό σας.